Scoor Hoog

Scoor Hoog op Facebook
Bijles in rekenen en wiskunde

Wiskunde bijles in amsterdam

Op zoek naar een geschikte bijles docent in Amsterdam voor het vak wiskunde? Ik ben zelf docent en help graag leerlingen die extra hulp nodig hebben voor het vak wiskunde. Ik weet dat een docent  (ook al zouden ze dat graag willen) niet altijd de aandacht aan alle leerlingen kan geven die ze soms wel nodig hebben, vooral omdat er 30 leerlingen in een klas zitten. Voor leerlingen die moeite hebben met Wiskunde kan bijles dan een grote steun zijn.

Tips voor het vak Wiskunde

Wil je beter worden in Wiskunde dan is daar energie voor nodig. Het zal niet vanzelf gaan, je moet er  zelf echt iets voor doen. In mijn lessen blijf ik altijd benadrukken dat het heel belangrijk is voor het vak wiskunde om je huiswerk bij te houden. Het maken van sommen is echt de allerbeste oefening om de stof te gaan begrijpen.

Bijles wiskunde, wat gaan we doen?

Tijdens de bijles zullen we veel samen oefenen. Ik leg de leerstof uit, doe oefeningen voor en laat je precies zien waar de knelpunten zitten (wiskundesommen zitten vaak vol met kleine valletjes .. ) . Daarna ga je zelf aan de slag en na het maken van 1 of 2 sommen gaan we dit gelijk nakijken. Je kan pas verder gaan als de sommen goed zijn gemaakt en de stof dus begrepen is. Een veel voorkomende fout die leerlingen maken is dat er gaten zitten in de kennis van een bepaald hoofdstuk. Bij wiskunde heeft alles met elkaar te maken, komt alles weer terug en zijn paragrafen meestal een vervolg op de vorige paragraaf. 

Wiskunde en huiswerk

Het is dus vooral erg belangrijk om altijd je huiswerk goed bij te houden. 1 keer je huiswerk niet gemaakt of een paragraaf niet opgelet kan echt grote gevolgen hebben voor het begrijpen van de rest van het hoofdstuk. Ik zal je niet alleen uitleg geven over de leerstof maar je tevens tips en advies geven over hoe je het beste met het vak wiskunde om moet gaan, ook als je geen bijles meer hebt.

Wiskunde bijles

Ik geef wiskunde bijles in Amsterdam en ben zelf woonachtig in Amsterdam Oost. Ik zou ook bij iemand thuis bijles kunnen geven, maar dan wel het liefst in de buurt van Amsterdam Oost of in de Watergraafsmeer. Wil je meer informatie of heb je vragen, mail dan even naar info @ scoorhoog.nl (zonder spaties).

Gratis bijles Wiskunde

Wil je graag hulp voor het vak wiskunde maar heb je niet de middelen om een bijles docent in te huren, kijk dan eens op de website van Wiskundeacademie.nl. Daar zijn op verschillende niveau's goede video's te vinden waarin veel verschillende onderwerpen worden uitgelegd.

Wiskunde gif